Medlemsutskick

Nu på söndag den 11 november är det premiär för medlemsträning i Nykvarns hundhall kl.17-19. Kostnad är 100 kr per gång som swishas till 123 525 23 82. Du hittar alla tillfällen i kalendern på klubbens webb http://gnesta-trosa-bk.se/events/

Söndagen den 18 november bjuder vi in till medlemsträning och afternoon tea kl.12. Vi tränar tillsammans, hjälper varandra och avslutar med novembermys i klubbstugan.

Lördagen den 15 december (OBS! Fel månad i utskick) bjuder vi inte till medlemsträning och adventsfika kl.13. Även denna gång börjar vi med träning för att sedan runda av i klubbstugan.

I mellandagarna är en kortkurs i specialsök och nose work i pipeline den 27, 28 och 29 december kl.12-14. Håll utkik på webben efter denna och andra kurser.

Den 10 februari kl.13 är det dags för årsmöte.

Kom ihåg att du som är medlem alltid är välkommen att använda klubbens planer och hjälper du till på klubben kan du också få en egen nyckel till klubbstugan.

Styrelsen för Gnesta-Trosa BK