Bli medlem

Gnesta-Trosa BK klubbstuga och träningsplaner finns vid Lötbodal utanför Gnesta. Klubben arrangerar också inomhusträning i Nykvarns hundhall.

Medlemmar har rätt att träna på klubbens planer och alla som regelbundet hjälper till på klubben får också nycklar till klubbstugan vilket ger möjlighet att tända belysningen på planerna för träning även när ingen annan annan ansvarig finns på plats.

Medlemskapet ger också förtur till klubbens tävlingar i bruks, lydnad och Nose Work, samt en möjlighet att vara med på klubbens medlemsträning.

Genom att bli medlem i Gnesta-Trosa BK blir du också medlem i Svenska Brukshundsklubben, du får då ta del av all den service som förbundets centrala kansli erbjuder samt tidningen Brukshunden. Läs mer på www.brukshundsklubben.se.

Om du redan betalt in förbundsmedlemsavgiften kan du bli delmedlem och endast betala den lokala avgiften. Ange då ditt medlemsnummer vid anmälan. Om du inte har ditt medlemsnummer ska du kontakta din nuvarande lokalklubb eller SBKs kansli.

Till medlemsansökan