Tävling & mentalprov

Du hittar information om Brukshundsklubben alla tävlingar och mentalprov (MH/MT) i SBK tävling. Där kan du också anmäla dig till agility, bruks, IPO, lydnad, rallylydnad och MH/MT. Anmälningstiden går ut ca 4 veckor innan tävlings-/provtillfället.

Information om klubbens tävlingar finns också i kalendern på startsidan. Om du har möjlighet att hjälpa till någon gång är det toppen. Du lär dig massor och lär samtidigt känna oss som är aktiva på klubben.

Om du är ute och tävlar får du gärna berätta det för oss. Skicka in dina resultat till Michaela Ericson, drakenspost@hotmail.com, så kommer du med i klubbens barometer och kan vara med i kampen om att få klubbens vandringspris som årets tävlingsekipage, klubbmästare i lydnad, årets appell-, lydnads-, spår- eller skyddshund. Priserna delas ut på årsmötet.

Catrin Englund är tävlingsansvarig på klubben och du når henne på catrin_love@hotmail.com eller 072-241 77 60.