Nose Work tävlingar

Inplanerade tävlingar och doftprov i Nose Work finns på Svenska Nose Work klubbens webb (SNWK), samt i kalendern på startsidan.

PM doftprov 15/8
Registrering öppet från kl 15.30
Första start kl 16.00
Drop in 16-19
Vid senare ankomst än 16.00, kvarstanna på parkeringen så blir du kontaktad.
All rastning sker bortom bommen som finns i anslutning till klubbens parkering.
Ta med eget vatten till hunden, klubben saknar rinnande vatten.
Enklare servering kommer finnas, betalning kan göras med swish.
För vägbeskrivning gå in på klubbens hemsida.
Vid frågor: Lena Thunholm :  0763100150

För samtliga tävlingar som arrangeras av GTBK gäller följande:

• Alla anmälningar ska göras via konto på SNWK.
  • Lottning kommer att användas enligt gängse regler för SKK/SBK.
  • Då det är väldigt många anmälningar som kommer in har vi bestämt att för våra tävlingar kommer ingen riktad information att skickas ut. All information kommer att publiceras här på vår hemsida. Om du kommit med kan du även se via ditt konto på SNWK.
  • Inga startavgifter betalas in förrän efter bekräftad plats och då har ni tre dagar på er att betala till klubbens bg, annars går er plats till den reserv som står på tur.
  • För de som är medlemmar i GTBK och därför får prioritet enligt gällande regler från SKK/SBK/SNWK finns i funktionsdokumentet nedan så att ni kan maila in till gtbknw@gmail.com och ange vilka tävlingar ni kan hjälpa till på.

Funktionärsdokument: https://www.dropbox.com/s/4u9si093asve6vz/T%C3%A4vlingar%20och%20doftprov%20GTBK%202019.docx?dl=0