Uppletande till förmån för Cancerfonden

SBK Sörmland inbjuder till uppletandetävling. Du kan tävla enskilt eller i lag. Du får möjlighet att tävla i två olika uppletanderutor och en officiell domare kommer at döma på varje ruta. Allt överskott går till Cancerfonden till minne av våra kära träningskompisar i Sörmlandsdistriktet som gått bort i cancer.

• Plats: Gnesta-Trosa Brukshundklubb
  • Tid: Tisdag 16 maj 2017 Samling 18.00
  • Vilka får delta: Medlemmar i någon av Sörmlandsdistriktets SBK klubbar.
  • Pris: 100:-/ekipage. Grillkorv, dricka och kaffe ingår i startavgiften. Du kan tävla enskilt eller i lag. Lagtävlingen sker med tre deltagare. Anmälningsavgift enskilt och lag betalas till PG 287139-0, var tydlig med vad betalningen avser.
  • Anmälan sker senast 10/5 via mail till catrin_love@hotmail.com, ange lagnamn och deltagare eller om ni tävlar enskilt.
Anmälningsavgift enskilt och lag till PG: 287139-0, var tydlig med vad betalningen avser.

VÄLKOMNA!
SBK Sörmlandsdistrikt D-TS