Träning

Du som är medlem har fri tillgång till klubbens planer för egen träning. Ljuset går att tända med timern på klubbstugan (övre plan) eller på sidan på lilla huset (nedre inhägnade planen). När det gäller planerna gäller prioordningen tävling, kurs och sedan egen träning. Ni ser planeringen i aktivitetskalendern.

Om du behöver hjälp med träningen av din hund eller vill träffa klubbkompisar bör du dyka upp på någon av de träningstillfällen klubben arrangerar för medlemmar. Du hittar aktuell info om träningstillfällen i vår kalender på startsidan eller i klubbens facebookgrupp. I vinter arrangeras träning i Nykvarns hundhall.

De medlemmar som hjälper till på klubben har möjlighet att få en egen nyckel till klubbstugan. Kontakta styrelsen om du kan tänka dig att hjälpa till. Vi behöver hjälp med att underhålla stugor och planer, samt funktionärer till tävlingar och mentalprov.

TRÄNINGSGRUPPER
Sök, ansvarig Marita Teräs
Rallylydnad, ansvarig Ingela Falk Jensen

Kontakta ansvarig eller mejla på i info@gnesta-trosa-bk-se