Träning

Du som är medlem har fri tillgång till klubbens planer för egen träning. Om du behöver hjälp med träningen av din hund eller vill träffa klubbkompisar bör du dyka upp på någon av de träningstillfällen klubben arrangerar för medlemmar.

Ofta ses vi på onsdagskvällar kl.18 på klubben. Du hittar aktuell info om träningstillfällen i vår kalender på startsidan eller i klubbens facebookgrupp.

De medlemmar som hjälper till på klubben har också möjlighet att få en egen nyckel till klubbstugan för att kunna tända utebelysningen eller för att värma dig i klubbstugan. Kontakta styrelsen om du kan tänka dig att hjälpa till. Vi behöver hjälp med att underhålla stugor och planer, samt funktionärer till tävlingar och mentalprov.