TÄVLING OCH MH/MT

Du hittar information om Brukshundsklubbens alla tävlingar och mentalprov (MH/MT) i SBK tävling. Där kan du anmäla dig till tävlingar/prov i agility, bruks, IGP, lydnad, rallylydnad och MH/MT. Sista anmälningsdag är ca 4 veckor innan tävlings-/provtillfället.

Klubbens tävlingar hittar du också i kalendern. Om du har möjlighet att hjälpa till på någon tävling är det toppen. Du lär dig massor och lär samtidigt känna oss som är aktiva på klubben.

Om du är ute och tävlar får du gärna berätta det för oss genom att mejla tavling@gnesta-trosa-bk.se. Du är då med i kampen om klubbens vandringspris som årets tävlingsekipage, klubbmästare i lydnad, årets appell-, lydnads-, spår-, sök- eller skyddshund. Priserna delas ut på årsmötet.

Ulrika Holmberg är tävlingsansvarig (bruks/lydnad/specialsök).

Mats Ringel är ansvarig för mentalprov.

NOSE WORK

Inplanerade doftprov och tävlingar i Nose Work finns på Svenska Nose Work Klubbens hemsida. Tävlingar/prov som arrangeras av GTBK finner du även i kalendern.

För tävlingar/prov som arrangeras av GTBK gäller följande:

Anmälningar ska göras via konto på SNWK. Lottning kommer att appliceras enligt gängse regler för SKK/SBK. Eftersom det är många anmälningar som kommer in har vi bestämt att ingen riktad information kommer att skickas ut. All information publiceras i stället här på vår hemsida. Du ser om du kommit med på tävlingen/provet via ditt konto på SNWK. Startavgifter ska betalas in först efter bekräftad plats och då har du tre dagar på dig att betala till klubbens bankgiro, annars går platsen till den reserv som står på tur. Medlemmar i GTBK prioriteras enligt gällande regler från SKK/SBK/SNWK.