EKIPAGE

Tävlar du för GTBK och vill synas här? Mejla då en kort beskrivning och gärna en bild på dig och din hund/hundar till webb@gnesta-trosa-bk.se.

Tryck på ett ekipage i listan nedan för att komma direkt till deras presentation. Om du vill läsa alla presentationer är det bara att scrolla nedåt. Presentationerna är i bokstavsordning.

Marita och Axa

Marita och Axa

Det här är jag och bästa träningskompisen Axa. Vi har ett diplom i lydnadsklass 1 och siktar nu på ett uppflytt till lydnadsklass 3 under 2023. I bruks har vi klarat appellen i sök och siktar nu på att bli uppflyttade till högre sök. Innan nästa tävlingsstart finns det en del utmaningar att ta tag i när det gäller skott och rulle. Skotten får oss båda att hoppa högt och rullen kan man väl ta även om man inte hittat någon figurant? Vi älskar också att valla får, så självklart vore det så roligt om jag som bara för ett par år sedan inte visste någonting om vallning kunde göra Axa till godkänd vallhund.

Mina och Heera

Mina och Heera

Hej! Mina heter jag. Jag tävlar med min rhodesian ridgeback i lydnadsklass 1 och appellklass i rapport (bruks). Heera är faktiskt en av få ridgebacks med lydnadstitlel! Heera är min första hund och jag skaffade henne våren 2018. Vi började träna lydnad nästan direkt men det är först på senare tid som träningen går ganska smidigt. Det har tagit lång tid att förstå vad som motiverar Heera och hur jag ska föra henne på tränings-/tävlingsplan. Hennes tre bästa egenskaper är att hon är matgalen, trygg i miljöer och inte tar åt sig. Heera har lärt mig massor och är min absolut bästa kompis!

Nina och Truls

Nina och Truls

Jag heter Nina och min hund heter Truls och är en schapendoes född 20. Truls är min första hund och vi tävlar i rallylydnad. Truls älskar att träna och tävla och gör nästan vad som helst för kokt lamm. Vi tävlar nu i fortsättningsklass och hoppas avancera vidare upp i klasserna under 2023.