EKIPAGE

Tävlar du för GTBK och vill synas här? Mejla då en kort beskrivning och gärna en bild på dig och din hund/hundar till webb@gnesta-trosa-bk.se.

Nina och Truls

Jag heter Nina och min hund heter Truls och är en schapendoes född 20. Truls är min första hund och vi tävlar i rallylydnad. Truls älskar att träna och tävla och gör nästan vad som helst för kokt lamm. Vi tävlar nu i fortsättningsklass och hoppas avancera vidare upp i klasserna under 2023.

Nina och Truls

Mina och Heera

Hej! Mina heter jag. Jag tävlar med min rhodesian ridgeback i lydnadsklass 1 och appellklass i rapport (bruks). Heera är faktiskt en av få ridgebacks med lydnadstitlel! Heera är min första hund och jag skaffade henne våren 2018. Vi började träna lydnad nästan direkt men det är först på senare tid som träningen går ganska smidigt. Det har tagit lång tid att förstå vad som motiverar Heera och hur jag ska föra henne på tränings-/tävlingsplan. Hennes tre bästa egenskaper är att hon är matgalen, trygg i miljöer och inte tar åt sig. Heera har lärt mig massor och är min absolut bästa kompis!

Mina och (en väldigt dräktig) Heera